Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 109 продукта и наличност над 4 089 698 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 109 продукта в наличност.
4 089 698 Артикула.
Подреди по
Резултати

Анкери втулкови с шпилка

Втулковите анкери с шпилка са подходящи за проходен монтаж. При затягане на шестостенната гайка, заостреният болт се издърпва в разширителната скоба и я разширява в стенния отвор.

 

Резката с форма на полумесец оказва влияние върху свиването на дължината при затягане. Това стяга здраво прикрепвания елемент към повърхността на бетона.

 

Приложение на втулковите анкери с шпилка

 

Втулковите анкери с шпилка е препоръчително да се използват в сухи помещения. Те служат за фиксиране на стоманени конструкции, решетки, перила, конзоли, стълби, машини, портали, парапети и други.

 

Защо да изберете втулков анкер с шпилка от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме втулкови анкери с шпилка, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.