Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 55 416 продукта и наличност над 4 407 263 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
55 416 продукта в наличност.
4 407 263 Артикула.
Подреди по
Резултати

Анкери втулкови с винт

Втулковите анкери с винт са подходящи за средни натоварвания. Металният анкер е от галванично поцинкована стомана. Най-подходящи са за бетон и плътен камък. В магазини „Баш Майстора“ ще намерите втулкови анкери с винт на марката FRIULSIDER.

 

Втулковият анкер с винт FRIULSIDER 79603 TSA M10/12x70 е изработен от галванично поцинкована стомана. Подходящ е за средни натоварвания, а най-добър е за бетон и плътен камък.

 

Втулковият анкер с винт FRIULSIDER 79603 TSA M6/8x80 е подходящ за средни натоварвания. Изработен е от галванично поцинкована стомана. Най-добър е за бетон и плътен камък.

 

Втулковият анкер с винт FRIULSIDER 79603 TSA M8/10x100 е изработен от галванично поцинкована стомана. Подходящ е за средни натоварвания, а най-добър е за бетон и плътен камък.

 

Втулковият анкер с винт FRIULSIDER 79603 TSA M8/10x80 е подходящ за средни натоварвания. Изработен е от галванично поцинкована стомана. Най-добър е за бетон и плътен камък.

 

Богата гама от строителен крепеж може да намерите в наличност в нашия склад във Варна, както и с поръчка и доставка до всяка точка на България през онлайн магазина на „Баш Майстора“.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.