Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 65 580 продукта и наличност над 3 772 313 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
65 580 продукта в наличност.
3 772 313 Артикула.
Подреди по
Резултати

Анкери за кухини - гипсокартон, окачени тавани, дървени плоскости

Металните анкери за кухини са подходящи за приложения в материали от плоскости с различни дебелини. Зъбите на яката на дюбела се забиват в плоскостта и възпрепятстват въртенето на дюбела.

 

Подбирането на дюбел се преценява от това колко е дебела плоскостта, за да се достигне оптимално разтваряне на дюбела в пространството, което е кухо. При монтиране рамената на дюбела се отварят и се натискат в обратната страна на плоскостта.

 

Анкерът за кухини се монтира с монтажни клещи. При монтаж с винтоверт или отвертка първо трябва да се демонтира предварително монтирания винт. За завинтване и разтваряне на дюбела е необходимо същевременното използване на частта за монтиране или подложна шайба като средство против превъртане.

 

Приложение на анкерите за кухини

 

Металните анкери за кухини могат да се използват за гипсокартон и гипсофазер, кухи тавани, дървесни плоскости, талашитени плоскости, фазер и други.

 

Защо да изберете анкери за кухини – гипсокартон, окачени тавани, дървени плоскости от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме анкери за кухини, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.