Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 55 092 продукта и наличност над 4 302 822 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
55 092 продукта в наличност.
4 302 822 Артикула.
Подреди по
Резултати

Анкери за кухини - гипсокартон, окачени тавани, дървени плоскости

Металният анкер за кухини FRIULSIDER 75001 (5x45, 5x58, 6x45) е подходящ за приложения в материали от плоскости с различна дебелина. Изборът на дюбел се определя от дебелината на плоскостта, за да се постигне оптималното му разтваряне в кухото пространство. По време на монтажа рамената на дюбела се отварят и притискат в гърба на плоскостта. Използва се за материали като гипсокартон и гипсофазер, кухи тавани, дървесни плоскости, талашитени плоскости, фазер и др.

 

Анкерът за кухини KEW MHD (4x12, 4x24, 5x16, 5x24, 6x16, 6x24) е с винт с метрична резба. Подходящ за приложения в материали от плоскости с различна дебелина. Дюбелът HM може да се монтира с монтажни клещи. При монтаж с винтоверт или отвертка първо трябва да се демонтира предварително монтирания винт. За затягане и разхлабване на дюбела е необходимо едновременното използване на частта за монтиране или подложна шайба (макс. 6 мм) като средство против превъртане. Използва се за материали като гипсокартон, кухи тавани, талашитени и дървени плоскости и др.

 

Металният анкер за кухини KEW MHD (8x16, 8x32) e с шестостенен болт с метрична резба. Подходящ за приложения в материали от плоскости с различна дебелина. Изборът на дюбел зависи от дебелината на плоскостта, за да се постигне най-доброто разтваряне на дюбела в кухото пространство. При монтаж рамената на дюбела се разтварят и се притискат в обратната страна на плоскостта. Използват се за материали като гипсокартон, кухи тавани, дървени и талашитени плоскости, фазер и др.

 

В онлайн магазина на „Баш Майстора“ ще намерите още винтови, набивни, сегментни анкери, както и други видове крепежни елементи, спадащи към категорията Строителен крепеж

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.