Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 55 416 продукта и наличност над 4 407 264 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
55 416 продукта в наличност.
4 407 264 Артикула.
Подреди по
Резултати

Анкери за окачен таван

Анкерът пирон ANCHORS DN 35 e подходящ за проходен монтаж и многоточково фиксиране на окачени тавани. Когато забивате разширителния клин, таванният пирон ще се разшири в отвора на стената. Бързият и лесен монтаж с чук намалява времето за монтаж. Разширяването след монтажа гарантира минимално приплъзване при натоварване. Не се изискват специални инструменти. Подходящ е за бетон C12/15, естествен камък, твърда тухла, твърда хоросанова тухла, предварително напрегнати кухи бетонни плочи. Влиза в употреба за фиксиране на летви, метални профили, закачалки за проводници, вериги, перфорирани ленти, вентилационни тръби, конструкции от дърво и метал, тавани и др.

 

Анкерът пирон TOPSTRONG DN 35 е идеален за проходен монтаж и многоточково фиксиране на окачени тавани. Когато забивате разширителния клин, таванният пирон ще се разшири в отвора на стената. Бързият и лесен монтаж с чук намалява времето за монтаж. Не се изискват специални инструменти. Разширяването след монтажа гарантира минимално приплъзване при натоварване. Подходящ е за естествен камък с плътна структура, твърда тухла, предварително напрегнати кухи бетонни плочи, бетон C12/15, твърда хоросанова тухла. Влиза в употреба за фиксиране на метални профили, закачалки за проводници, летви, вериги, вентилационни тръби, перфорирани ленти, тавани, конструкции от дърво и метал и др.

 

В магазини „Баш Майстора“ може да намерите още анкери за кухини, втулкови анкери с шпилка, винтови, набивни и много други видове крепежни елементи.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.