Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 65 580 продукта и наличност над 3 772 313 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
65 580 продукта в наличност.
3 772 313 Артикула.
Подреди по
Резултати

Анкери за окачен таван

Анкерите за окачен таван са подходящи за проходен монтаж и многоточково фиксиране на окачени тавани. Когато забивате разширителния клин, таванният пирон ще се разшири в отвора на стената.

 

Бързият и лесен монтаж с чук намалява времето за монтаж. Разширяването след монтажа гарантира минимално приплъзване при натоварване. Не се изискват специални инструменти.

 

Използване и приложение на анкерите за окачен таван

 

Анкерът за окачен таван е подходящ за бетон C12/15, естествен камък, твърда тухла, твърда хоросанова тухла, предварително напрегнати кухи бетонни плочи.

 

Влиза в употреба за фиксиране на летви, метални профили, закачалки за проводници, вериги, перфорирани ленти, вентилационни тръби, конструкции от дърво и метал, тавани и други.

 

Защо да изберете анкер за окачен таван от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме анкери за окачен таван, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.