Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 55 335 продукта и наличност над 4 464 801 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
55 335 продукта в наличност.
4 464 801 Артикула.
Подреди по
Резултати

Апарати за плазмено рязане

На сайта и в търговските обекти на „Баш Майстора“ ще намерите апарати за плазмено рязане PAC на марката DECA. Голямото превъзходство на компресора на италианската фирма е обновената динамична характеристика на заваръчната дъга. При нас може да поръчате апарати за плазмено рязане от 40 А до 80 А с различен максимален капацитет на рязане.

 

Апаратът за плазмено рязане DECA D-PAC 90 се съединява към трифазна ел. мрежа и работи с номинален ток 80 А. Подходящ е за ползване заедно с генератор или в мрежи с променливо напрежение. „Въоръжен“ е с регулатор на налягането, а въздушното охлаждане предпазва трансформатора и корпуса от прегряване и преждевременно спиране.

 

Инверторният апарат DECA I-PAC 335 K успява перфектно с рязането на електропровoдими метали. Основното му предимство е подновената динамична характеристика на заваръчната дъга. Това дава не само право рязане с високо качество, но и фигурално. Присъствието на защита смекчава работата с детайли с бордове.

 

Машини и инструменти може да получите с безплатна доставка при поръчка на обща стойност над 99 лв. При нужда може да разчитате на гаранционния сервиз към магазини „Баш Майстора“.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.