Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 65 578 продукта и наличност над 3 772 566 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
65 578 продукта в наличност.
3 772 566 Артикула.
Подреди по
Резултати

Апарати за плазмено рязане

Апаратите за плазмено рязане могат да бъдат използвани заедно с генератор или в мрежи с променливо напрежение. Снабдени са с регулатор на налягането, а въздушното охлаждане предпазва трансформатора и корпуса от прегряване и преждевременно спиране. Справят се с лекота с рязане на електропроводни метали (мед, месинг, алуминий, обикновена и неръждаема стомана).

 

Инверторните апарати за плазмено рязане с компресор са с усъвършенствана динамична характеристика на заваръчната дъга. Това разрешава не само висококачествени прави срезове, но и фигурално рязане.

 

Наличието на защитни функции улеснява работната дейност с детайли с бордове. Нагряването на материала е локално и по-малко, елиминирайки възможността за деформация.

 

Защо да изберете апарат за плазмено рязане от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме апарати за плазмено рязане, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка и гаранция до 2 години.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.