Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 356 продукта и наличност над 3 826 043 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 356 продукта в наличност.
3 826 043 Артикула.
Подреди по
Резултати

Продукти от AR PNEUMATIC

AR Pneumatic ltd e италианския филиал на производителя AR за пневматични инструменти работещи със сгъстен въздух. Продуктите на AR Pneumatic ltd са гаранцията за решаване на вашите проблеми за затягане, пробиване, шлифоване, нитове инструменти и постигнето та отличен резултат. Инструментите отговарят на изискванита за безопасност и надеждност, затова са предпочитано решение от различни професионалсти.

 

Гамата от продукти, работещи със сгъстен въздух е над 150 модела и осигурява  възможност за най-добрия избор според нуждите на всеки клиент.

 

Поизводството на AR Pneumatic ltd за пневматични инструментите започва от средата на миналия век, в резултат на което съчетаването на дългогодишния професионален опит с новите технологии в областта са отлична гаранция за успех.  

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.