Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 65 580 продукта и наличност над 3 772 407 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
65 580 продукта в наличност.
3 772 407 Артикула.
Подреди по
Резултати

Автомобилни компресори

Автомобилните компресори за въздух под налягане се използват за помпане на гуми за автомобили, мотоциклети и велосипеди, волейболни и футболни топки и други. Напомпваните детайли са предпазени от повреда заради функция за автоматично изключване.

 

Автомобилният компресор е със стегнат дизайн и специфична конструкция за опазване на захранващите кабели и въздушните маркучи, гарантиращи защита и комфорт на потребителя, когато уредът не се ползва.

 

Основни параметри на автомобилния компресор

 

  • Изпълнение
  • Тип на връзката
  • Дължина на кабела
  • Точност на манометъра
  • Продължителност на непрекъсната работа

 

Защо да изберете автомобилни компресори от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме автокомпресори, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с до 2 години гаранция и с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.