Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 47 074 продукта и наличност над 4 563 908 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
47 074 продукта в наличност.
4 563 908 Артикула.
Подреди по
Резултати

Автомобилни компресори

Автомобилните компресори са приложими за помпане на автомобилни гуми, колоездачни и мотоциклетни гуми, спортни и плажни топки и др. Компактният дизайн и специалната конструкция на захранващия кабел и маркуча за въздух осигуряват защита и комфорт на потребителя, когато не използва уреда. В „Баш Майстора“ може да намерите автомобилни компресори на водещи марки.

 

Автомобилният компресор BLACK&DECKER ASI200 е удобен за помпане на гуми на велосипеди, автомобили, мотоциклети и по-големи превозни средства. Функцията за автоматично изключване пази напомпваните детайли от повреда.

 

Автомобилният компресор BOSCH EasyPump се отличава с ясен интерфейс и широк дисплей, четлив на дневна светлина. Оборудван е с различни адаптери, прегледно съхранени в специално отделение.

 

Автомобилният компресор RAIDER RD-AC05 е предназначен за напомпване на гуми на автомобили, мотопеди и др. Той е с допълнителни сменяеми накрайници и с манометър за проследяване на налягането.

 

Автомобилният компресор RAIDER RD-AC13 е с професионален дизайн и метална конструкция. Разполага с аналогов манометър. Захранва се от гнездото на запалката в автомобила.

 

Автомобилният компресор RAIDER RD-AC14 е с включени 3 адаптора за надуване на различни предмети. Разполага с аналогов манометър. Комплектът включва и пластмасов куфар за пренасяне.

 

При покупка на компресор онлайн може да се възползвате от отстъпка от цената на закупена стока само в онлайн магазин „Баш Майстора“. Също ще получите и безплатна доставка за поръчки на стойност над 99 лв.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.