Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 517 продукта и наличност над 3 767 566 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 517 продукта в наличност.
3 767 566 Артикула.
Подреди по
Резултати

Банциг машини

Банцигът е машина, която ползва циркулираща назъбена лента, за да гарантира бърз и ясен отрез на дърво, напречен или надлъжен. Без нея не може да се извърши прецизна и сложна резба върху дърво, пластичен метал, плексиглас или гипс. Тази отрезна машина е незаменима за всеки дърводелец, любител или професионален майстор, който работи с плоскости.

 

Банцигът е единственият инструмент, който с едно преминаване може да прави мощни надлъжни, напречни и кръстосани разрези на големи парчета дървен материал.

 

Банцигът може да се справя отлично и с извайване на криви и на извивки върху дървения материал. Нещо, което се отдава на специализирани машини с много голяма трудност при работа с настолен трион, може да се прави с лекота чрез банциг.

 

Няма друг такъв отрезен инструмент за дърво, който да може да извърши толкова много операции. Банциг е инструментът, който е следващата стъпка към усъвършенстване на знанията и опита към превръщането Ви в истински професионалисти.  

 

С какви екстри разполага банцигът?

 

Моделите включват доста на брой добри екстри, аксесоари и възможности за улесняване на работния процес. Като започнем от сигурността, например, заключване срещу случайно стартиране на двигателя е едно от най-важните такива.

 

При повечето модели има вграден вентилатор, който засмуква праховите частици от линията на рязане.  Има и такива с обдухващо устройство, което позволява оптимална видимост при рязане. При по-мощните банциг машини за дърворезба скоростта определяте Вие, тъй като можете да я нагласите.

 

Електронният регулатор на скоростта осигурява постоянно променяща се работна скорост, съответстваща на вида на обработвания материал. Честотата на ходовете може да се регулира безстепенно, което е гаранция за оптимална работа при най-разнообразни материали.

 

При различните модели банцизи размерите на работния плот и капацитетът на рязане на машината са такива, че тя може да се използва за рязане на дървени "детайли" с различни характеристики с максимално кръгло сечение и максимално правоъгълно сечение, описаното в спецификациите на машината.

 

Основни технически характеристики при избор на банциг машина

 

Някои от основните и важни технически характеристики при избор са:

 • напрежението, под което работи машината
 • скоростта по време на работа
 • ъгълът на наклона на масата
 • дължината на лентата
 • максимална дълбочина на рязане.

 

Можете да закупите професионален банциг или като хоби техника, като разликата е в мощността, габаритите и функционалните качества на различните инструменти. Всичко това можете да разберете от описанието на техническите детайли на инструментите или чрез консултация в онлайн магазин „Баш Майстора“.

 

Вижте пълни технически характеристики на банциг машини и поръчайте лесно онлайн. Предлаганите марки машини, които са налични в магазини „Баш Майстора“, са следните:

 • DREMEL
 • FERVI
 • FLEX
 • MAKITA
 • METABO
 • OPTIMUM
 • RAIDER.

 

При покупка изберете най-добрия за Вас модел и разгледайте промоциите с отстъпка от цената или възможност за изплащане. Вземете и безплатна доставка за поръчки на стойност над 99 лв.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.