Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 279 продукта и наличност над 3 791 946 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 279 продукта в наличност.
3 791 946 Артикула.
Подреди по
Резултати

Бензинови водоструйки

Бензиновата водоструйка се използва за почистване на машини, превозни средства, инструменти, вътрешни дворове за изключително кратко време. Почистването се извършва с помощта на водни струи под високо налягане. Разпръскващите дюзи се различават по вид на пръскане и изходното водно налягане. Оборудвани са със система за бързо свързване, което означава, че подмяната се извършва бързо и удобно.

 

Мобилните водоструйки са оборудвани с дълги маркучи, което опростява работата и увеличава обхвата на използване без нужда от често движение.

 

Водоструйките с функция за засмукване могат да изтеглят вода от открити водни източници (езера или басейни). Дъждовна вода може да се използва за измиване и почистване благодарение на филтъра от неръждаема стомана.

 

Особености на бензиновите водоструйки

 

Мобилните водоструйки с бензинов двигател са по-мощни от електрическите модели, удобни са за работа на строителни обекти. Имат отлична проходимост и са независими от електрозахранването. Бензиновите водоструйки имат висока производителност и създават висок дебит.

 

Преносими бензинови водоструйки за чистене на упорита мръсотия

 

Основната характеристика на преносимите бензинови водоструйки е мощният двигател. Те са по-издръжливи и използват по-устойчиви материали от електрическите модели. Поради отличните си представяне те се използват най-вече в професионалните области. Предимството на тези машини, задвижвани с бензинов двигател, очевидно е гъвкавата им употреба. Не се изисква захранване, тъй като бензиновият двигател осигурява необходимата енергия. Освен това бензиновите двигатели могат да генерират значително по-високо водно налягане, така че силно замърсените повърхности могат да се почистват без нужда от допълнителни химически почистващи препарати.

 

Защо да изберете бензинови водоструйки от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме бензинови водоструйки, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с до 3 години гаранция и с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.