Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 607 продукта и наличност над 3 695 438 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 607 продукта в наличност.
3 695 438 Артикула.
Подреди по
Резултати

Продукти от BLUFIXX

Идеята на BLUFIXX е много проста: Всички имаме ценни инструменти и вещи, които са трудно заменими. В даден момент техен елемент се е повредил или счупил или даже липсва. Какво да правим? Да търсим ново или да купуваме скъпо струващи резервни части? Тук идва BLUFIXX ! Всеки може да поправи бързо и като професионалист даден детайл, чрез специална UV LED светлина и подходящата, лесна за нанасяне и оформяне, фотополимерна, ремонтна гел съставка. Детайлът от Вашия ценен инструмент или вещи са ремонтирани за минути и отново готови за ползване! Това застава зад идеята на компанията BLUFIXX създадена през 2012 г. Днес BLUFIXX има над двадесет патента и е производител, който доставя качествени и иновативни продукти създадени в Германия, на потребители по целия свят!

BLUFIXX фотополимерните ремонтни гелове, лепила и уплътнители за ремонт и възстановяване на наранени повърхности, имат широко приложение, както в индустрията, така и в домашни условия и офиса. Подходящи са за поправяне на различни пластмаси, подови и дървени настилки и повърхности, плочки, мрамор и гранит, драскотини по автомобила, кабелни изолации и други.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.