Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 867 продукта и наличност над 3 731 214 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 867 продукта в наличност.
3 731 214 Артикула.
Подреди по
Резултати

Болтове за монтажни конзоли и профили

Болтовете за монтажни конзоли и профили са фиксиращи елементи за сигурно свързване на тръбни скоби със системата за монтиране на канали. Сертификатът за пожарна защита осигурява допълнителна безопасност в случай на гайка на канала.

 

Зъбите на плъзгащата се гайка позволяват точно и сигурно позициониране в FLS канала и улесняват монтажа на съединителните елементи. В магазини „Баш Майстора“ ще намерите болтове за монтажни конзоли и профили на марката FISCHER.

 

Защо да изберете болт за монтажна конзола и профил от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме болтове за монтажни конзоли и профили, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.