Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 56 604 продукта и наличност над 4 310 192 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
56 604 продукта в наличност.
4 310 192 Артикула.

Боркорони

Боркороната представлява кръгъл трион и служи за рязане, а не за пробиване. Използвайки боркорона заедно с бормашина може да изрежете кръгъл отвор в плоски материали с ограничена дълбочина. Инструментът се използва главно за направа на отвори  с голям диаметър при дървообработването или обработката на пластмаса. Боркороната се използва със стационарни или ръчни бормашини. Регулируемата боркорона е предназначена за хоби, отколкото за професионална работа. Професионалните задачи изискват по-стабилни боркорони.

 

Боркороните за диамантено-пробивна машина са предназначени за пробиване на бетон, стоманобетон и други материали. В областта на строителството и довършителните работи се използват както от обикновени потребители, така и от професионалисти. Те могат да се употребяват ръчно с перфоратори или със стационарни пробивни машини. Диамантените боркорони не се използват само за пробиване на бетонни плочи. Те са подходящи за обработване на гранит, асфалт и други крехки материали с висока твърдост.

 

Боркороните за магнитна бормашина за метал са с изключително високи експлоатационни качества. Направени са от висококачествена стомана и имат полирана режеща и работна повърхност.

 

Боркороната за отвори в бетон се използва главно при сложни операции като пробиване и къртене на бетон на строителни обекти и при ремонтни дейности. Тя е изключително издръжлива и здрава и може да се използва за успешно пробиване на отвори в различни твърди материали във всякакви ситуации.

 

Боркороната за отвори в гранит и мрамор е предназначена за пробиване с ъглошлайф на естествени и изкуствени скални материали – гранит, мрамор, камък и др. Намира приложение при монтаж на облицовки и аксесоари в санитарни помещения, в обществени жилищни сгради, хотели, метростанции, офис сгради и др. Препоръчват се за работа както на мокро, така и на сухо.

 

Боркороната за отвори в гранитогрес и фаянс позволява бързо и точно пробиване на отвори за водопроводни и електрически инсталации. Предназначена е за пробиване на отвори в гранит, гранитогрес и др. Препоръчва се за работа на мокрото, но също така работят и на сухо.

 

Боркороната за отвори в дърво и цветни метали трябва да се проветрява по-често при рязане на дърво. Триците и праха трябва да се отстраняват при всички случаи. Ако това не се извърши, изгарят върховете на зъбите, а боркороната заклинва в нарязания канал. Подходяща е за дърво, гипсови плоскости, пластмаса, алуминий, стомана и неръждаема стомана.

 

Боркороната за керамика и порцелан с диамантено покритие може да реже стабилно най-твърдите керамични плочки. Осигурява бързо и чисто рязане. Използват се винтоверти, ръчни бормашини и перфоратори без удар.

 

Боркороната за отвори в неръждаема стомана има режещи ръбове и използва бронзови електроди за висококачествено заваряване. Подходяща е за неръждаема стомана, чугун, стоманена сплав, твърди и термичнообработени материали и др.

 

Боркороната за отвори в топлоизолация е изработена от пластмаса и служи за направа на отвори чрез пробиване без удар.

 

В магазини „Баш Майстора“ може да откриете разнообразни комплекти боркорони, които могат да ви помогнат във всякаква ситуация.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.