Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 60 118 продукта и наличност над 4 106 599 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
60 118 продукта в наличност.
4 106 599 Артикула.
Подреди по
Резултати

Брадви

Брадвата е ръчен инструмент, които никога няма да бъде заместен напълно от една модерна електрическа машина или уред. При нас, в магазини „Баш Майстора“, ще откриете огромно разнообразие от брадви с дървени дръжки, брадви със стоманени дръжки или брадви с дръжки от фибростъкло. Моделите, които предлагаме са изработени от въглеродна стомана или инструментална стомана с тегло от 300 грама до 2 килограма. Каквато и брадва да ви е необходима – за цепене на дърва, за огрев, за лов, риболов, къмпинг, туризъм и др., може да я намерите при нас, а ако Ви е необходима помощ при избора, нашите консултанти ще Ви дадат съвет, за да можете да направите най-правилния избор.

                                                   

Брадвата с дръжка GADGET 1.250 кг е с глава от закалена стомана, която осигурява здравина и по-дълъг експлоатационен период. Дръжката е изработена от фибростъкло, допринасящо за по-голяма ефективност по време на работния процес.

 

Брадвата с дръжка GARDENA 1000A 0.700 кг е предназначена за различни дребни задачи с дървен материал. Острието на брадвата има незалепващо покритие, което гарантира по-малко търкане и лесно разделяне на дървото. Усиленият със стъклени влакна полиамид допринася за силата и износоустойчивостта.

 

Брадвата с дръжка HUSQVARNA 0.500 кг е идеална за по-дълъг престой в гора или на открито, подходяща е за цепене на дърва за огъня. Размерът е перфектен за пренасяне в раница. Може да се закрепи за колан с помощта на предпазител за острие, който е в комплекта.

 

Брадвата с дръжка STANLEY STEELMASTER 0.600 кг е с глава от въглеродна стомана, термично обработена. Дръжката е стоманена профилирана тръба с еластично покритие.

 

Брадвата с дръжка STIHL AX 15 P 1.450 кг е лека, здрава, с дълъг живот и устойчива на различни атмосферни влияния. Подходяща е за кастрене и поваляне, както и за цепене на дърва за огрев и окастрени стволове.

 

Брадвата с дръжка STIHL AX 20 PC 1.950 кг е универсална с дръжка от подсилен със стъклени влакна полиамид. Главата на брадвата е изработена от стомана C60 с покритие с отлични повърхностни свойства и не може да бъде отделяна от дръжката.

 

Брадвата с дръжка STIHL AX 28 CS 2.8 кг е много подходяща за цепене на малки и големи трупи, подходяща за цепене на дърва за огрев. Благодарение на клиновидната форма на главата резултатът при цепене с минимално усилие е оптимален.

 

Брадвата с дръжка STIHL AX 6 P 0.640 кг е лека, здрава, с дълъг живот и устойчива на различни атмосферни влияния. Подходяща е за кастрене и поваляне, както и за цепене на дърва за огрев и окастрени стволове.

 

Брадвата с дръжка STRUC Викинг 0.300 кг е идеална при по-дълъг престой в гора или на открито, подходяща за цепене на дърва за огън. Размерът е перфектен за пренасяне в раница.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите различни брадви на марките TOPMASTER и ZBIROVIA.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.