Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 279 продукта и наличност над 3 791 481 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 279 продукта в наличност.
3 791 481 Артикула.
Подреди по
Резултати

Брадви

Брадвата е ръчен инструмент, които никога няма да бъде заместен напълно от една модерна електрическа машина или уред. Имат глави от закалена стомана, която осигурява здравина и по-дълъг експлоатационен период. Дръжките обикновено са изработени от фибростъкло, допринасящо за по-голяма ефективност по време на работния процес.

 

Брадвата е предназначена за различни дребни задачи с дървен материал. Острието на брадвата има незалепващо покритие, което гарантира по-малко търкане и лесно разделяне на дървото. Идеална е за по-дълъг престой в гора или на открито, подходяща е за цепене на дърва за огън.

 

Каквато и брадва да ви е необходима – за цепене на дърва, за огрев, за лов, риболов, къмпинг, туризъм и друго, може да я намерите при нас, а ако Ви е необходима помощ при избора, нашите консултанти ще Ви дадат съвет, за да можете да направите най-правилния избор.

 

Защо да изберете брадва от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме брадви, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.