Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 517 продукта и наличност над 3 767 569 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 517 продукта в наличност.
3 767 569 Артикула.
1 2
Подреди по
Резултати
1 2
1 2

Продукти от BRALO

Bralo винаги е била начело в развитието на нови продукти, за да отговори на непрекъснато променящите се нужди на пазара, като през това време Bralo разработва решения, като например винтови гайки, нит-болт/нит-гайка и специални продукти, предназначени както за меки, така и за якостни материали .

Днес, Bralo е технологична компания, която прилага иновативни решения за крепежи в сектори, като строителството, автомобилостроенето, възобновяемите енергийни източници и електрическите домакински уреди,  предоставяйки на своите клиенти дългосрочна стойност от управление, характеризиращо се с насърчаването на иновациите, социалната отговорност, старание и ангажираност.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.