Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 517 продукта и наличност над 3 767 564 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 517 продукта в наличност.
3 767 564 Артикула.
Подреди по
Резултати

Продукти от BRENNENSTUHL

brennenstuhl ® държи на качеството и иновациите.

Това твърдение повече от 50 години е водещият принцип на нашето семейно предприятие при разработването на нови продукти. С милиони продадени стоки всяка година ние имаме задължението да поставим високо летвата когато става въпрос за проектиране и изработка. Качеството и безопасността - на международно ниво - са наша първостепенна грижа.
Нашата програма за разрастване в много различни направления е уникална със своето разнообразие, проектиране и изпълнение. От обикновените електрически разклонители с три гнезда до сложните високотехнологични разклонители със защита от пренапрежение, автоматичен режим на работа и други интелигентни функции, ние сме в състояние да отговорим на широк спектър от изисквания.

 

Нашата програма Cable Reel предлага най-правилното решение за всяко приложение, независимо дали в дома или за високопроизводителна професионална употреба. Като пазарен лидер в много страни това се подразбира.

 

В областта на осветлението ние разчитаме на обаятелните възможности на светодиодната технология. Нашата програма за светодиодни осветители отразява динамичното развитие в тази област и предлага атрактивни нови решения по отношение на дизайна, енергийната ефективност и издръжливост.

 

Слънчевите и светодиодните технологии взаимно се допълват перфектно. Ние използваме този факт в нашите слънчеви светодиодни спотове и нашите слънчеви комплекти от типа "plug-and-play".

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.