Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 110 продукта и наличност над 4 089 039 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 110 продукта в наличност.
4 089 039 Артикула.
Подреди по
Резултати

Брусове за точене и билгии

Брусове за точене

 

Брусът се ползва за заточване на ножици за клони, лозарски ножици, както и за фино шлифоване на сърповидни инструменти за обработване на трупи, ножици за жив плет и коробелачки.

 

Брусът за коса е подходящ за универсално грубо и фино заточване и шлифоване. Заточването става с вода и смазка. Служи за ръчно заточване на коси, ножове и други инструменти.

 

Брусът за остриета намира приложение в градината. Формата на камъка го прави удобен за всички равни режещи ръбове. Осигурява бързо заточване на сърпове, ножове и коси. Предпочитан начин за заточване е, когато бързината е от първостепенно значение.

 

Билгии

 

Билгията е инструмент за заточване на режещи инструменти. Предназначена е за заточване на ножове. Гарантира бързо и качествено наточване.

 

Големите двуслойни билгии са предназначени за ръчно наточване на ножове и други режещи инструменти. Изработени са от силициев карбид. Разполагат с два наточващи слоя с различна едрина на зърното.

 

Защо да изберете брус за точене и билгия от Bashmaistora.bg?

                                                                

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме брусове за точене и билгии, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също

артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.