Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 517 продукта и наличност над 3 767 563 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 517 продукта в наличност.
3 767 563 Артикула.
1 2 3
Подреди по
Резултати
1 2 3
1 2 3

Продукти от BUCOVICE TOOLS

BUČOVICE TOOLS е един от първите производители на резбонарезни инструменти. Производството им  започва през 1963 г. През следващите години асортиментът постепенно се увеличава, оборудването се модернизира и се налага разширяване на производствената площ.

През 1976 г. започва изграждането на нова фабрика и лятото на 1983 г. производството се премества окончателно. През декември 1993 г. Narex Bučovice става самостоятелно акционерно дружество, приватизирано 1996 г. и през 2003 г. получава името BUČOVICE TOOLS, a. s.

 

BUČOVICE TOOLS е известна с високото си качество не само на Чешкия, но и на Европейския пазар.

 

Производствен асортимент:
 ● комплекти за нарязване на резба според стандартите на DIN;
 ● метчици за нарязване на вътрешна резба;
 ● плашки за нарязване на външна резба;
 ● комплекти за нарязване на резба;
 ● въртоци за метчици и плашки;
 ● отрезни дискове;
 ● степенчати и конични свредла;
 ● зенкери и др.

 

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.