Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 963 359 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 963 359 Артикула.
Подреди по
Резултати

Чембери, ленти и скоби

Металните чембер ленти могат да бъдат използвани с машини за чембероване и ръчни инструменти за опаковане с чембер ленти. 

 

Опаковъчната метална лента е изработена от галванизирана стомана за опаковане. Служи за здраво опаковане и чембероване на тежки товари. Стоманата гарантира дълъг живот на инсталацията.

 

Скобите за опаковъчни ленти са изработени от неръждаема стомана и с тях могат да се захващат множество стенни оптични кутии, муфи и други устройства на стълбове, огради и други.

 

В магазини „Баш Майстора“ можете да намерите разнообразие от чембери, ленти и скоби на различни марки.

 

Защо да изберете чембер, лента и скоба от Bashmaistora.bg?

                                      

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме чембери, ленти и скоби, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

                                          

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.