Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 964 386 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 964 386 Артикула.

Четки

Дори и най-често срещаните инструменти имат своите специфичности, превъзходства и несъвършенства. Правилният подбор на инструменти и тяхната експлоатация са от съществено значение за постигане на добри резултати. Има различни инструменти за боядисване, напр. четки, кечета, гъби, въздушни пистолети и др. Най-универсалният и често използван инструмент е четката за боядисване. Четките са инструменти с четина, косми, пера или изкуствени влакна, предназначени за почистване, боядисване, ресане и други дейности. Те са едни от основните и най-широко използвани принадлежности в семейството и се предлагат в различни размери, цветове и материали.

 

Ръчните четки с изкуствен косъм са предназначени за работа с вододисперсионни, маслени бои и лакове. Използва се за разреждане на лаково-бояджийски материали, нанасяне на залепващи компоненти, грунд и белосване на големи повърхности. Пластмасовата дръжка с кухина за монтиране на телескопична ос позволява да се работи в тесни пространства, също така има и специално приспособление за укрепване на съда.

 

Телените четки са ръчни инструменти, подходящи за отстраняване на ръжда, почистване на заварки и за всякакъв вид остъргване на равни повърхности. Телените четки от стоманена тел с пластмасова дръжка са подходящи за подготовка на дадена повърхност, например почистване на фуги преди фугиране на облицовъчен камък.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще откриете разнообразие от ръчни телени четки за метал, дърво и други строителни материали с дървени, пластмасови или метални дръжки с различен брой редове и дължина от 150 до 350 мм.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.