Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 956 807 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 956 807 Артикула.
Подреди по
Резултати

Четки ролкови за шлайфмашини

Видове ролкови четки за шлайфмашини

 

Абразивната ролкова четка се използва с полираща машина за общо шлайфане, почистване, довършване и полиране на неравни или криви повърхности. Формата не се променя при износване и позволява постоянно качество на завършващата обработка на повърхността.

 

Ламелната ролкова четка е подходяща за заглаждане на дърво и премахване на боя, сатиниране на метали и премахване на драскотини и ръжда, оксидни слоеве и други.

 

Месинговата ролкова четка се използва за бързи движения върху меко и твърдо дърво, премахване на ръжда и почистване.

 

Найлоновата ролкова четка се използва за структуриране на меко дърво и последващата обработка на твърдата дървесина, подчертаване на дървесната структура и премахването на упорити дървени нишки, отстраняването на леки драскотини и почистване на повърхности и други.

 

Стоманената ролкова четка е много подходяща за бързи движения върху меко и твърдо дърво, премахване на ръжда или боя от метали и почистване, състаряване на дърво.

 

Защо да изберете ролкова четка за шлайфмашина от Bashmaistora.bg?

                                      

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме ролкови четки за шлайфмашини, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

                                          

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.