Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 965 241 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 965 241 Артикула.
Подреди по
Резултати

Четки за прав шлайф - дискови

Дисковите четки за прав шлайф се използват за почистване на повърхности или канали в материали като пластмаса или стомана. Използват се за премахване на мустаци, почистване и полиране на сребърни прибори, бижута и други благородни метали. Може да се използват с полираща паста.

 

Някои четки имат много гъвкави косми, които се използват за премахване на външния „повърхностен слой“ без увреждане на основния слой отдолу. Те са идеални за почистване на детайли и леко шлайфане. Могат да се използват с по-високи обороти отколкото други четки.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите абразивни дискови четки за прав шлайф, дискови четки за прав шлайф с естествен косъм и чашковидни на марката DREMEL.

 

Защо да изберете дискова четка за прав шлайф от Bashmaistora.bg?

                                      

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме дискови четки за прав шлайф, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

                                          

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.