Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 517 продукта и наличност над 3 767 563 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 517 продукта в наличност.
3 767 563 Артикула.
Подреди по
Резултати

Четки за сатинираща машина - дискови

Дисковите четки за сатинираща машина са изработени от месинг или алуминиев оксид. Подходящи са за шлайфане на тесни междинни пространства като канали и жлебове, отнемане на материал от всякакъв вид, премахване на ръжда и почистване на метални повърхности. Допълнителното шлайфане на ръка на тесни междинни пространства вече е минало.

 

Дисковите четки са предназначени за шлайфане със сатиниращи машини. В магазини „Баш Майстора“ ще намерите такива четки на марката BOSCH.

 

Защо да изберете дискова четка за сатинираща машина от Bashmaistora.bg?

                                      

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме дискови четки за сатинираща машина, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

                                          

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.