Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 963 365 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 963 365 Артикула.
Подреди по
Резултати

Чукове за шлака

Чуковете за шлака за електрически заварчици са специален инструмент с необичайна форма на главата, осигуряваща по-удобна работа. Използват се за изчукване на шлаката и металните пръски, образувани по време на заваряване. Отличават се с изключителна здравина и са подходящи при големи натоварвания.

 

Приложение на чуковете за шлака

 

Чукът за шлака трябва да се използва при извършване на заваръчни работи. Шлаковите чукове се ползват за отстраняване на шлака от повърхността на заварения шев. С леки удари със стоманения шлаков чук, заварчикът има възможност да провери целостта и качеството на шева.

 

С помощта на чук за шлака се чисти повърхността, което осигурява добра видимост за следващи дейности – заваряване на следващия слой или визуален контрол на декоративния слой. Чуковете за шлака се ползват за отстраняване на пръски от заваръчната дъга, които се образуват при заваряване с електроди или по MAG метода.

 

Стандартните шлакови чукове се използват още за:

 

  • Отделяне на шлака при заваряване с обмазани електроди и електрошлаково заваряване
  • Охлаждане на горещи шевове чрез поставяне на главата на чука върху шева
  • Чистене на шева от пръски
  • Задаване на луфт на челни заварени съединения
  • Използване като лост за огъване на малки детайли.

 

Защо да изберете чук за шлака от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме чукове за шлака, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.