Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 517 продукта и наличност над 3 767 563 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 517 продукта в наличност.
3 767 563 Артикула.
1 2
Подреди по
Резултати
1 2
1 2

Продукти от CITY PUMPS

CITY PUMPS е най-новия пробив в търговията на INOX POMPE. Компанията претърпя промяна на стила чрез европейския марков имидж и международна репутация в производството на електрически водни помпи за домашни, селскостопански и индустриални приложения.

 

Работните стандарти включват прилагането на всякакви електрически и хидравлични проверки, предписани от регулациите за безопасност на ЕС като се използват работни инсталации и цехове, които са сред най-технологично напредналите в електротехническата и механична индустрия.

 

Ние изнасяме за повече от 50 страни. CITY PUMPS работи в сътрудничество с водещи международни групировки в областта на изследванията и производството на електрически водни помпи за граждански и промишлени цели.

 

City pumps е известна Италианска марка в цяла Европа. Фирмата е специализирана в производството на водни помпи-центробежни, дренажни, помпи за мръсни води, потопяеми помпи, хидрофорни помпи и напоителни системи. Всички помпи на City pumps се отличават с дълъг живот, бърз монтаж и лесна експлоатация.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.