Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 356 продукта и наличност над 3 826 068 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 356 продукта в наличност.
3 826 068 Артикула.
Подреди по
Резултати

Продукти от DAIHEN VARSTROJ

Varstroj е средно голяма производствена компания със седалище в град Лендава, разположен в близост до унгарски, Хърватска и Австрия.

 

Нашата продукция се състои от широка гама от оборудване като заваръчни машини, CNC машини за лазерно, плазмено и газово рязане и микропроцесорни контролиранi машини за автоматичнo и роботизиранo заваряване. Ние изнасяме нашата продукция в Европа и много други пазари в света.

Нашите продукти са произведени в съответствие с действащото законодателство на ЕС (изискванe за знак CE). Постигнахме сертификат ISO 9001 през 1999 година и сертификат ISO 9001:2000 през 2002 година.

 

Широка гама качествени продукти, 50-годишна традиция, изгодно географско положение, подходящо производство и ефективно управление на персонала, са гаранция за успешните бизнес отношения.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.