Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 65 578 продукта и наличност над 3 772 566 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
65 578 продукта в наличност.
3 772 566 Артикула.
Подреди по
Резултати

Дълбокомери

Дълбокомерът за гуми е уред за мерене на дълбочината на грайфера на гумата. Известен е още като тестер за измерване на грайфера.

 

Поддържането на МПС обхваща наблюдение на положението на гумите, чието изхабяване води до ниско сцепление с пътя и предпоставка за тежки пътни инциденти.

 

Използвайки прецизен дълбокомер за мерене дълбочината на грайфера ще разберете кога е нужно да се сменят износените гуми с нови. Този инструмент е полезен за автосервизи и търговци, които предлагат употребявани авточасти и аксесоари.

 

За провеждане на тестове не са необходими специални технически умения и професионален опит. Проверяването се върши с една ръка.

 

Видове дълбокомери

 

Обикновените дълбокомери и шлосерските нониусни такива се използват за мерене на грайфера на автомобилни гуми. Шлосерските са два варианта – нониусен, произведен от закалена неръждаема стомана с хромирани лазерно-гравирани скали и с дължина от 150 до 500 мм, и нониусен дълбокомер с пета, който може да намерите с дължина 200 мм и дължина на петата 13.5 мм. Предлагат се опаковани в пекалитов калъф. 

 

Защо да изберете дебеломер от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме дебеломери, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

 

Дълбокомери на водещи производители с различни характеристики като големина на диапазон на измерване изберете и поръчайте в онлайн магазин „Баш Майстора“.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.