Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 55 078 продукта и наличност над 4 307 275 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
55 078 продукта в наличност.
4 307 275 Артикула.
Подреди по
Резултати

Държачи за накрайници

Държачите за накрайници се използват в качеството на преходник между бита и инструмента, с който се развива или завива крепежния елемент. Държачите се разделят на три основни групи – прави държачи за накрайници, ъглови държачи за накрайници, използвани за работа с крепежни елементи, намиращи се на труднодостъпни места и гъвкави държачи, които се използват с механичен или ръчен инструмент. Магнитните държачи пък правят закрепването на бита по-здраво и устойчиво, смяната на работния инструмент става за отрицателно време, а битът се монтира по-бързо за крепежния елемент.

 

Ъгловият държач за накрайници DEWALT 10 части е идеален за завинтване и пробиване на дупки в труднодостъпни места. Идеален е за работа с акумулаторен винтоверт. Подходящ за дясна работа. Има прецизни предавки за максимален въртящ момент, магнитен държач за битове. Комплектът включва кръстати накрайници, накрайници Torx.

 

Ъгловият държач за накрайници HITACHI/HIKOKI е подходящ за пробиване и завинтване под 90°. Поддържащият фланец може да се завърта на 360 ° с 8 позиции в решетката (45°, 90°, 135°, 180°, 225°, 270°, 315° и 360°). Работи в труднодостъпни места и за всички видове винтоверти с до 2000 об/мин и 57 Nm.

 

Ъгловият държач за накрайници MAKITA е съвместим с повечето самозатягащи патронници на бормашини и винтоверти. Магнитният 1/4’’ шестостенен захват е съвместим със стандартни накрайници за винтоверт. Ръкохватката не се загрява по време на работа и може да съхранява до 3 накрайника.

 

Ъгловият държач за накрайници WOLFCRAFT 8 части е в комплект с отвертка и накрайници. Влиза в употреба за завинтване в труднодостъпни пространства – ръчно или с винтоверт. Комплектът включва държач за пробиване и завинтване под ъгъл 90° в тесни пространства, ръчна отвертка с храпово колело, шест накрайника, пластмасов куфар.

 

Ъгловият държач за накрайници с ръкохватка NAREX e подходящ за продупчване и завинтване под ъгъл 90°. Стягаща част: Е 6.3.

 

Магнетизатори, менгемета, лъкове за ножовки и други ръчни инструменти може да намерите в наличност в нашия склад във Варна, както и с поръчка и доставка до всяка точка на България през онлайн магазина на „Баш Майстора“.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.