Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 517 продукта и наличност над 3 767 565 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 517 продукта в наличност.
3 767 565 Артикула.
1 2
Подреди по
Резултати
1 2
1 2

Продукти от DIMO

От 1975 EHWA DIAMOND обслужва строителството и каменодобивната индустрия в световен мащаб с диамантени инструменти, които предлагат най-високо ниво на производителност. От самото си основаване, EHWA DIAMOND работи, за да се превърне в най-добрия доставчик за нашите клиенти, чрез постоянно подобряване всяка една област от нашите услуги.

Строителните инструменти на EHWA се използват във всички области на строителството от магистрали и мостове до сгради. EHWA произвежда пълна гама от диамантени строителни инструменти, проектирани за максимална производителност при всяко едно приложение. Продуктите включват високопроизводителни дискове за рязане на бетон и асфалт, дискове от сферографитен чугун, шлифовъчни дискове, дискове за обработка на пукнатини и бор корони и много други.

EHWA осигурява широка гама от първокласни инструменти за каменодобивната индустрия от добиването и разрязването до полирането и оформянето. EHWA произвежда високопроизводителни гъвкави триони и сегменти с голям диаметър за заточване, както на единични, така и на многопластови остриета. Продуктите включват също шлифовъчни дискове, обработващи дискове и мини инструменти за естествен и изкуствен камък.

EHWA продължава да се стреми към превръщането си в световен лидер в производството на диамантени инструмент чрез осигуряване  на нашите клиенти качество и обслужване, които надхвърлят очакванията на промишлеността.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.