Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 169 продукта и наличност над 4 067 002 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 169 продукта в наличност.
4 067 002 Артикула.
Подреди по
Резултати

Динамометрични ключове

Динамометричните ключове са необходими на майсторите, за да разберат с каква сила се затяга или развива болта. Ползват се при ремонт на автомобили, монтиране на различен тип инсталации и строителни конструкции.

 

Динамометричните ключове при затягане стопират предаването на въртене след по-рано зададено ниво на усилие. Според квадрата на вложките, за които са насочени, те биват по размер от 1‘‘ до 3/8‘‘. Могат да бъдат къси (за мъчнодостъпни места), нормални, удължени и телескопични.

 

Защо да изберете динамометричен ключ от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме динамометрични ключове, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.