Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 607 продукта и наличност над 3 695 438 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 607 продукта в наличност.
3 695 438 Артикула.
Подреди по
Резултати

Продукти от DOMAX

Историята на DOMAX започва през 1995 година.
В началото тя била малка търговска компания, занимаваща се с напълно неизвестни тогава продукти – приспособления за свързване и монтаж на дървени конструктивни елементи…
Новите продукти се оказват необичайно полезни и това води до значителен растеж на компанията. За много кратко време DOMAX се превръща в доставчик от национален мащаб на системата за свързване на дървени елементи, обслужваща няколко стотин клиенти.

Същевременно компанията променя своя предмет на дейност, започвайки собствено производство на най-популярните продукти. В рамките на няколко години се превърна в най-големия полски завода за производството на различни метални крепежи и арматура за дома и градината. Добре обмислената стратегия  прави възможно постигането на значителен дял в пазара на свързващи елементи за домашна употреба.

Настоящите DMX продукти се продават в над деветстотин обекта в цялата страна. Компанията обслужва търговци на едро, търговци на строителни и дървени изделия и материали, градински центрове, железарски магазини и други търговци на дребно. Много важна част от дейността също така е сътрудничеството с международните вериги магазини от типа „направи си сам“. С повечето от тях DOMAX търгува още от самото начало на дейността си в Полша. Благодарение на разработените структури за продажби и дистрибуция ние сме в състояние да осигурим най-високо ниво на обслужване. Десет местни търговски представителства са постоянно на разположение на клиентите. Всички поръчки могат да бъдат доставени в рамките на 24 часа.

След укрепване на дейността в Полша компания започна експанзия на международния пазар. Комплексната продуктова гама и конкурентните цени правят предлагането привлекателно за чуждестранните клиенти. Те трябва да харесат DMX продуктите в много кратко време . Последващо нарастване на международните продажби беше забелязано след като Полша се присъедини към ЕС.
Сега ние можем да гарантираме бързи доставки без никакви митнически формалности в целия ЕС. Намаляването на тарифите за международен транспорт дава възможност за доставка дори на малки по обем пратки. В момента компанията има постоянни клиенти в дванадесет европейски страни.

В близкото бъдеще бихме искали нашата позиция на европейския пазар да се засили чрез постигане на по-широка аудитория и постоянно развитие на предлагането.
По този начин ние каним всички потенциални клиенти да се запознаят с настоящите предложения.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.