Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 142 продукта и наличност над 4 101 804 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 142 продукта в наличност.
4 101 804 Артикула.
Подреди по
Резултати

Дръжки за инструменти

Дръжката е елемент или добавка към обект, така че той да може да се премества или използва на ръка. Дизайнът на всеки тип дръжка включва намиране на решения за справяне със сериозни ергономични проблеми, дори ако те могат да се решат интуитивно или чрез следване на традициите. Дръжката на инструмента е важна част от неговата функция, като позволява на потребителите да го използват за получаване на максимален ефект.

 

Видове дръжки

 

Дръжките за тесла е изработена от буково дърво, а тази за брадва – от ясен.

 

Пластмасовите дръжки за валяк служат за нанасяне на бои с разтворители.

 

Дръжката за длето е изработена от двукомпонентна пластмаса.

 

Дръжката за пила е пластмасова и е подходяща за плоски и обли пили.

 

Телескопичните дръжки са изработени от фибростъкло и достигат до близо 6 метра максимална дължина в разгънато положение. Някои видове имат и адаптер, съвместим за бояджийски валяци.

 

Дървеният сап за лопата се изработва от качествен дървен материал, а в онлайн магазин „Баш Майстора“ ще намерите дървени дръжки българско производство.

 

Защо да изберете дръжка за инструменти от Bashmaistora.bg?

                                                                

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме дръжки за инструменти, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.