Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 607 продукта и наличност над 3 695 438 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 607 продукта в наличност.
3 695 438 Артикула.
Подреди по
Резултати

Продукти от DREBO-RITTER

Фирма DreBo е създадена през 1979 година в Алцхаузен. От тогава чрез постоянно развитие се превърнахме в един от водещите производители в света на видии (свредла) с твърдосплавен (карбиден) връх за бетон, зидария и камък.

Иновативните идеи, продуктите с най-висока икономическа пригодност и производителност, както търговията с директните потребители се превърна в гаранция, че DreBo ще е и за напред символ за качество "Произведено в Германия". Компанията се ръководи от мотото "Успех чрез производителност", коeто повече от 200 служители превръщат в реалност ежедневно. Асортиментът включва продуктите RITTER, произведени в заводите на DreBo в Германия.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.