Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 356 продукта и наличност над 3 775 773 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 356 продукта в наличност.
3 775 773 Артикула.
Подреди по
Резултати

Продукти от DYTRON

Фирма  Dytron  s.r.o. -  Чехия  е  създадена  през 1992  г.  и  е специализирана в разработване, производство и сервизно обслужване на съоръжения за заваряване на пластмаси.

 

Тя e сред най-значимите производители на такава професионална техника  в  централна  Европа,  а  за  чешкия  пазар  е  най-големият доставчик. В световен мащаб фирмата заема челно място не само с постиженията си в техническо отношение, но и със стремежа си да удовлетвори индивидуалните изисквания на всеки клиент, с качеството и  бързината  на  сервизното  обслужване.  Предлаганият  асортимент непрекъснато се разширява, като се обръща особено внимание на качеството на продуктите и тяхното постоянно усъвършенстване, както и на разработването на нови. Във фирмата е въведена и се спазва система за управление на качеството и система за опазване на околната среда.

 

Ръчните заваръчни машини на фирма DYTRON са поялници с точна и надеждна регулация и предлагат високо качество на заварката. Те са разделени на два основни типа: за професионални и непрофесионални.

 

Серията POLYS P-4 за професионалисти се предлага в три подварианта: с кръгъл нагревател, с плосък и с дисков. Освен това съдържа и оригиналната система TraceWeld със звукова сигнализация, която улеснява полифузното заваряване, като сигнализира на заварчика за отделните етапи от него. За правилно функциониране на системата е необходимо само да се настроят конкретният диаметър на тръбата и температурата за загряване.

 

Серията POLYS P-1 е за непрофесионалисти и е разделена на три подвида: с ъглов нагревател, с кръгъл и плосък. Тези поялници са съответно 500 W, 650 W и 850 W и съответно с максимално работно Ф 40, Ф 63 и Ф 75.

 

И двата вида поялници се предлагат както самостоятелно, така и в комплект с накрайници в удобно и практично за употреба, пренасяне и съхранение метално куфарче. Също така предлагаме и пълна гама накрайници, които могат да се закупят поотделно.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.