Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 55 416 продукта и наличност над 4 407 264 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
55 416 продукта в наличност.
4 407 264 Артикула.
Подреди по
Резултати

Дюбел пирони-метални

Металният дюбел пирон е най-добър за бетон, плътен камък, плътна тухла и частично добър към тухла с шестоъгълни клетки. Ударният дюбел е изработен от цинк-алуминиева сплав, бяло поцинкован. В магазини „Баш Майстора“ ще намерите метални дюбел пирони на марката FRIULSIDER с различна дължина на дюбела.

 

Дюбел пиронът FRIULSIDER 77700 6x30 мм е изработен от цинк-алуминиева сплав, бяло поцинкован. Той е най-добър за бетон, плътен камък, плътна тухла и частично добър за тухла с шестоъгълни клетки.

 

Дюбел пиронът FRIULSIDER 77700 6x40 мм е много добър за бетон, плътен камък, плътна тухла и частично добър за тухла с шестоъгълни клетки. Изработен е от цинк-алуминиева сплав, бяло поцинкован.

 

Дюбел пиронът FRIULSIDER 77700 6x50 мм е изработен от цинк-алуминиева сплав, бяло поцинкован. Той е най-добър за бетон, плътен камък, плътна тухла и частично добър за тухла с шестоъгълни клетки.

 

Дюбел пиронът FRIULSIDER 77700 6x65 мм е много добър за бетон, плътен камък, плътна тухла и частично добър за тухла с шестоъгълни клетки. Изработен е от цинк-алуминиева сплав, бяло поцинкован.

 

В магазини „Баш Майстора“ можем да Ви предложим широка гама от различни видове дюбели за всякакви строителни дейности.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.