Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 933 продукта и наличност над 3 911 252 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 933 продукта в наличност.
3 911 252 Артикула.
Подреди по
Резултати

Дюбел пирони с плоска периферия

Дюбел пиронът с плоска периферия е подходящ за проходен монтаж. Крепежният елемент се разширява, когато пиронът влиза в него и се застопорява от триенето в пробития отвор.

 

Бързият и лесен проходен монтаж пести време. Интегрираният набивен стоп предотвратява преждевременното разтваряне на крепежния елемент по време на монтажа. Дюбел пиронът с резба „зъби на трион“ може лесно да се набие с чук и ако е необходимо да се демонтира.

 

Вдлъбнатината между кръстовидните прорези на главата позволява разхлабване на крепежния елемент за допълнително регулиране или демонтаж. В перфорирани и кухи тухли дължината на крепежния елемент трябва да се избере така, че зоната на разширение да захване в преградата на тухлата.

 

Приложение на дюбел пироните с плоска периферия

 

Дюбелите пирони с плоска периферия са подходящи за бетон, естествен камък с плътна структура, плътна тухла, плътна хоросанена тухла, аеробетон, плътни гипсови плоскости и други.

 

Те служат за закрепване на стенни компоненти, гипсови профили, подови первази, фолио, листов материал, скоби за кабели и тръби, облицовки, дървени или метални конструкции и други.

 

Защо да изберете дюбел пирон с плоска периферия от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме дюбели пирони с плоска периферия, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.