Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 335 продукта и наличност над 4 069 086 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 335 продукта в наличност.
4 069 086 Артикула.
Подреди по
Резултати

Дюбел пирони със скосена периферия

Дюбел пиронът със скосена периферия е подходящ за бърз и лесен проходен монтаж, който пести време. Разширява се крепежният елемент, когато пиронът влиза в него и се застопорява от триенето в пробития отвор.

 

Дюбел пиронът с резба „зъби на трион“ може лесно да се набие с чук и ако е необходимо да се демонтира. Интегрираният набивен стоп предотвратява преждевременното разтваряне на крепежния елемент по време на монтажа.

 

Вдлъбнатината между кръстовидните прорези на главата позволява разхлабване на крепежния елемент за допълнително регулиране или демонтаж. В перфорирани и кухи тухли дължината на крепежния елемент трябва да се избере така, че зоната на разширение да захване в преградата на тухлата.

 

Приложение на дюбел пироните със скосена периферия

 

Дюбел пиронът със скосена периферия е подходящ за бетон, естествен камък с плътна структура, плътна тухла, плътна хоросанена тухла, плътен блок, направен от лек бетон, аеробетон, плътни гипсови плоскости, вертикално перфорирана тухла, перфориран хоросанен блок, кух блок, направен от лек бетон.

 

Дюбел пироните със скосена периферия служат за закрепване на стенни компоненти или гипсови профили, подови первази, фолио, листов материал, четвъртити греди, скоби за кабели и тръби, облицовки, дървени или метални конструкции.

 

Защо да изберете дюбел пирон със скосена периферия от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме дюбел пирони със скосена периферия, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

 

В магазини „Баш Майстора“ можем да Ви предложим широка гама от различни видове дюбели за всякакви строителни дейности.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.