Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 48 181 продукта и наличност над 4 431 759 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
48 181 продукта в наличност.
4 431 759 Артикула.
Подреди по
Резултати

Дюбел пирони със скосена периферия

Дюбел-пиронът FRIULSIDER 62200 (10x100 мм, 10х135 мм, 10х160 мм, 10х80 мм) е подходящ за бърз и лесен проходен монтаж, който пести време. Разширява се крепежният елемент, когато пиронът влиза в него и се застопорява от триенето в пробития отвор. Дюбел-пиронът с резба „зъби на трион“ може лесно да се набие с чук и ако е необходимо да се демонтира. Интегрираният набивен стоп предотвратява преждевременното разтваряне на крепежния елемент по време на монтажа. Подходящ е за бетон, естествен камък с плътна структура, плътна и хоросанова тухла и др. Използва се за фиксиране на настенни компоненти или гипсови профили, подови первази, фолио, листове и др.

 

Дюбел-пиронът KEW NDS (5х30 мм, 5х40 мм, 5х50 мм, 6х35 мм, 6х40 мм, 6х50 мм, 6х60 мм) е подходящ за проходен монтаж и така се пести време. Интегрираният набивен стоп предотвратява преждевременното разтваряне на крепежния елемент по време на монтажа. Дюбел-пиронът с резба „зъби на трион“ може лесно да се набие с чук, а ако е необходимо да се демонтира. Вдлъбнатината между кръстовидните прорези на главата позволява разхлабване на крепежния елемент за допълнително настройване или демонтиране. В перфорирани и кухи тухли дължината на крепежния елемент трябва да се избере така, че зоната на разширение да захване в преградата на тухлата. Служи за закрепване на четвъртити греди, скоби за кабели и тръби, облицовки, дървени или метални конструкции и др. Дюбел-пиронът е подходящ за аеробетон, плътни гипсови плоскости, перфориран хоросанов блок и др.

 

Дюбел-пиронът KEW NDS (6х80 мм, 8х100 мм, 8х120 мм, 8х140 мм, 8х160 мм, 8х60 мм, 8х80 мм) служи за закрепване на настенни компоненти или гипсови профили, подови первази, фолио, листов материал и др. Разширява се крепежният елемент, когато пиронът влиза в него и се застопорява от триенето в пробития отвор. Вдлъбнатината между кръстовидните прорези на главата позволява разхлабване на крепежния елемент за допълнително настройване или демонтиране. Дюбел-пиронът с резба „зъби на трион“ може лесно да се набие с чук и ако е необходимо да се демонтира. Интегрираният набивен стоп предотвратява преждевременното разтваряне на крепежния елемент по време на монтажа. Подходящ е за бетон, естествен камък с плътна структура, плътна и хоросанова тухла и др.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.