Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 517 продукта и наличност над 3 767 565 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 517 продукта в наличност.
3 767 565 Артикула.
Подреди по
Резултати

Дюбели с винт шестостенна глава

Дюбелът с винт шестостенна глава имат широка гама от приложения. При тухлени стени с кухини се гарантира щадящо разпределение на силите благодарение на двете зони на разтваряне.

 

По-дългото оребряване възпрепятства превъртане на дюбела по време на монтажа. Дюбелът с винт шестостенна глава е сертифициран за използване в бетон>C12/15, вертикално перфорирани тухли, блокове с кухини от лек бетон, тухли с кухини от хоросан и други.

 

Дюбелът с винт шестостенна глава е подходящ още за плътно изграден естествен камък и гипсови плоскости.

 

Защо да изберете дюбел с винт шестостенна глава от Bashmaistora.bg?

                                                                                                              

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме дюбели с винт шестостенна глава, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

 

В магазини „Баш Майстора“ можем да Ви предложим широка гама от различни видове дюбели за всякакви строителни дейности.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.