Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 867 продукта и наличност над 3 731 207 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 867 продукта в наличност.
3 731 207 Артикула.
Подреди по
Резултати

Дюбели удължени

Удължените дюбели могат да се използват в твърди и кухи строителни материали. Подходящи са за употреба в тухли, естествен камък, бетон и други. Служат за монтаж на лампи, ел. ключове, рафтове.

 

Изработени са от висококачествен найлон за винтове и куки. Разширяващите се крила предотвратяват въртенето и улесняват монтажа. Когато навивате винта или куката, разширителната зона се разширява и се закрепва сигурно в строителния материал.

 

Найлоновите крепежни елементи са предназначени за еднократна употреба за постигане на максимална товароподемност. Препоръчваме комбиниране с крепежни елементи с дълга ос S 16-H-R в перфорирана тухла и газобетон.

 

Приложение на удължените дюбели

 

Удълженият дюбел е подходящ за употреба в бетон, естествен камък, тухли, газобетон, перфорирани тухли, перфорирани тухли от пясък-вар и други.

 

Служи за монтаж на картини, детектори за движение, лампи, дрешници, електрически ключове, кутии за писма, олекотени стенни стъклени шкафчета, рафтове за стена, висящи кошове, закачалки за хавлии, корнизи за пердета и други.

 

Защо да изберете удължен дюбел от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме удължени дюбели, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.