Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 50 235 продукта и наличност над 4 360 101 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
50 235 продукта в наличност.
4 360 101 Артикула.
Подреди по
Резултати

Дюбели за бетон

Дюбелът без периферия FRIULSIDER 60100 (10x50, 10x60, 12x60, 14x80, 5x25, 6x30, 8x40) е подходящ за монтиране с предварителна подготовка, проходен монтаж и дистанционен монтаж. Неразширяемият ръб на дюбела предотвратява повреди по плочки или шпакловка. Бързият и лесен проходен монтаж пести време. Дюбелът е със стоп срещу превъртане, който предотвратява въртенето на крепежния елемент в пробития отвор. За по-лесен монтаж на шпилки и болтове вземете фаска на резбата предварително. Необходимата дължина на винта се определя от дължината на крепежния елемент + дебелината на мазилката и/или изолационния слой + дебелината на елемента, който трябва да бъде прикрепен + 1 х диаметъра на винта. Дюбелът е подходящ за бетон, естествен камък, плътна тухла, плътна хоросанова тухла, кухи бетонни блокове и др. Служи за закрепване на дръжки, крепежни елементи за капаци, решетки, перила, стоманени конструкции, окачени конструкции.

 

Бързият и лесен проходен монтаж на дюбела без периферия FRIULSIDER 60101 16x80 мм пести време. Неразширяемият ръб на дюбела предотвратява повреди по плочки или шпакловка. За по-лесен монтаж на шпилки и болтове предварително вземете фаска на резбата. Необходимата дължина на винта се определя от дължината на крепежния елемент + дебелината на мазилката и/или изолационния слой + дебелината на елемента, който трябва да бъде прикрепен + 1 х диаметъра на винта. Дюбелът е подходящ за бетон, естествен камък, плътна тухла, хоросанова тухла, плътен блок, направен от лек бетон, плочи, направени от перфорирани тухли и др. Служи за закрепване на стоманени конструкции, решетки, дръжки и др.

 

Дюбелът с периферия KEW KSD (10х50, 12х60, 14х70, 5х25, 6х30, 8х40) се отваря на три части. Подходящ е за закрепване на всякакви предмети с винтове за дърво. Влиза в употреба за бетон, естествен камък с плътна структура, плътна тухла, хоросанова тухла, кухи бетонни блокове. Служи за закрепване на картини, лампи, стенни шкафове, первази, държачи за кърпи, сапунени съдове, кутии за писма, детектори за движение, висящи кошници, релси на завеси.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите универсални, удължени дюбели, както и такива за гипсокартон.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.