Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 169 продукта и наличност над 4 067 002 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 169 продукта в наличност.
4 067 002 Артикула.
Подреди по
Резултати

Дюбели за бетон

Дюбелите за бетон са подходящи за монтиране с предварителна подготовка, проходен монтаж и дистанционен монтаж. Неразширяемият ръб на дюбела предотвратява повреди по плочки или шпакловка. Бързият и лесен проходен монтаж пести време.

 

Дюбелът е със стоп срещу превъртане, който предотвратява въртенето на крепежния елемент в пробития отвор. За по-лесен монтаж на шпилки и болтовете можете да вземете фаска на резбата предварително.

 

Необходимата дължина на винта се определя от дължината на крепежния елемент + дебелината на мазилката и/или изолационния слой + дебелината на елемента, който трябва да бъде прикрепен + 1 х диаметъра на винта.

 

Приложение на дюбелите за бетон

 

Дюбелът е подходящ за бетон, естествен камък с плътна структура, плътна тухла, плътна хоросанена тухла, плътен блок, направен от лек бетон, плочи, направени от перфорирани тухли, кухи бетонни блокове и други.

 

Дюбелите за бетон служат за закрепване на дръжки, крепежни елементи за капаци, решетки, перила, стоманени конструкции, окачени конструкции и други.

 

Защо да изберете дюбел за бетон от Bashmaistora.bg?

                                                                                                              

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме дюбели за бетон, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.