Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 55 098 продукта и наличност над 4 301 481 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
55 098 продукта в наличност.
4 301 481 Артикула.
Подреди по
Резултати

Дюбели за газобетон метални

Металният дюбел за газобетон и гипсофазер е в комплект с винт за талашит с конусна глава. Той не е подходящ за талашитени плочи. Подходящ е за гипсокартон и гипсофазер. Служи за фиксиране на картини, лампи, первази, етажерки, ел. прекъсвачи и др. В магазини „Баш Майстора“ ще намерите метални дюбели за газобетон на марката FRIULSIDER.

 

Дюбелът за газобетон FRIULSIDER TRZ 75006 14x38/10 мм е със самонарезна резба за монтиране в гипсокартон. Острата самонарезна резба позволява безопасно фиксиране и правилен монтаж. Не е необходимо предварително пробиване. Конструкцията на крепежния елемент позволява неограничено завинтване. Късата крепежна дължина означава необходимост от малко пространство в и зад плоскостта. Монтажът е с предварително позициониране. Дюбелът за газобетон е неподходящ за талашитни плочи. Подходящ е за гипсокартон и гипсофазер. Подходящ е за фиксиране на картини, лампи, первази, етажерки и др.

 

Богато разнообразие от строителен крепеж може да намерите в наличност в нашия склад във Варна, както и с поръчка и доставка до всяка точка на България през онлайн магазина на „Баш Майстора“.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.