Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 70 262 продукта и наличност над 5 572 786 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
70 262 продукта в наличност.
5 572 786 Артикула.
Подреди по
Резултати

Дюбели за газобетон метални

Металните дюбели за газобетон са със самонарезна резба за монтиране в гипсокартон. Острата самонарезна резба позволява безопасно фиксиране и правилен монтаж. Не е необходимо предварително пробиване.

 

Конструкцията на крепежния елемент позволява неограничено завинтване. Късата крепежна дължина означава необходимост от малко пространство в и зад плоскостта. Монтажът е с предварително позициониране.

 

Металният дюбел за газобетон е подходящ за гипсокартон и гипсофазер, а не е подходящ за талашитни плочи. Служи за фиксиране на картини, лампи, первази, етажерки и други.

 

Защо да изберете метален дюбел за газобетон от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме метални дюбели за газобетон, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

 

В магазини „Баш Майстора“ можем да Ви предложим широка гама от различни видове дюбели за всякакви строителни дейности.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.