Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 867 продукта и наличност над 3 734 196 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 867 продукта в наличност.
3 734 196 Артикула.
Подреди по
Резултати

Дюбели за газобетон

Дюбелът за газобетон е специално проектиран за закрепвания в газобетон. Външното спирално ребро прорязва и пасва добре в строителния материал. Изработен е от висококачествена пластмаса.

 

Предимства, ползи и приложение на дюбелите за газобетон PVC

 

Лесният и бърз монтаж с чук намалява работата. Благоприятното разпределение на налягането благодарение на външното спираловидно ребро осигурява силно захващане в газобетона.

 

Пробивайте само с въртеливо движение (изключете ударния режим). Подходящо е само за използване при непокрит с гипс газобетон. Дюбелът трябва да се забие с чук.

 

Необходимата дължина на винта е равна на дължината на крепежния елемент + дебелината на елемента, който трябва да бъде прикрепен + 1х диаметъра на винта.

 

Дюбелът за газобетон PVC служи за закрепване на лампи, малки рафтове за стена, закачалки за кърпи, леки шкафчета с огледала, пощенски кутии, висящи кошници, корнизи, фасадни и покривни конструкции, направени от дърво и метал, окачени тавани, кабелни канали и други.

 

Защо да изберете дюбел за газобетон PVC от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме дюбели за газобетон PVC, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

 

В магазини „Баш Майстора“ можем да Ви предложим широка гама от различни видове дюбели за всякакви строителни дейности.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.