Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 55 093 продукта и наличност над 4 302 822 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
55 093 продукта в наличност.
4 302 822 Артикула.
Подреди по
Резултати

Дюбели за гипсокартон

Дюбелът за гипсокартон 10х35 мм е подходящ за едностранни и двустранни гипсокартонени стени и гипсокартон с изолация от задната страна. Острата самозадържаща резба позволява безопасно фиксиране и правилен монтаж. Бързият и лесен монтаж с електрическа отвертка намалява монтажните работи. Малката дължина на фиксиране означава необходимост от малко място в и зад гипсокартона. Могат да бъдат завинтвани и отвинтвани като всеки винт поради наличие на кръстат жлеб в главата на дюбела. Монтажът на дюбела е с предварително позициониране. Не е подходящ за гипсофазерни плоскости. Инструментите за монтаж са подходящи и за затягане на винтове. При използване на електрическа отвертка работете на бавни обороти. Подходящ е за гипсокартон. Дюбелът служи за фиксиране на картини, лампи, первази, електрически прекъсвачи, кутии за ключове, етажерки.

 

Дюбелът за гипсокартон KEW GKD 13x24 мм е подходящ за едностранни и двустранни гипсокартонени стени и гипсокартон с изолация от задната страна. Острата самозадържаща резба позволява безопасно фиксиране и правилно инсталиране. Бързият и лесен монтаж с електрическа отвертка намалява монтажните работи. GKD могат да бъдат завинтвани и отвинтвани като всеки винт поради наличие на кръстат жлеб в главата на дюбела. Дюбелът не е подходящ за гипсофазерни плочи. Инструментите за монтаж са подходящи и за затягане на винтове. При използване на електрическа отвертка работете на бавни обороти. Подходящ е за гипсокартон. Служи за фиксиране на картини, лампи, первази, електрически прекъсвачи, кутии за ключове, етажерки.

 

Дюбелът за гипсокартон KEW KHD 10x50 мм се монтира в гипсокартон посредством предварително пробит отвор с диаметър 10 мм. Подходящ е за едностранни и двустранни гипсокартонени стени и гипсокартон с изолация от задната страна. Не е подходящ за гипсофазерни плочи. Инструментите за монтаж са подходящи и за затягане на винтове. При използване на електрическа отвертка работете на бавни обороти. Подходящ е за гипсокартон. Служи за фиксиране на лампи, картини, первази, кутии за ключове, електрически прекъсвачи, етажерки.

 

Монтажният инструмент за дюбел за гипсокартон KEW служи за лесно и бързо навиване на дюбели (тип ОХЛЮВ) в гипсокартон. Инструментът се поставя в дюбела и с помощта на отвертка се навива в гипсокартона.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.