Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 169 продукта и наличност над 4 066 367 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 169 продукта в наличност.
4 066 367 Артикула.
Подреди по
Резултати

Дюбели за гипсокартон

Дюбелът за гипсокартон е подходящ за едностранни и двустранни гипсокартонени стени и гипсокартон с изолация от задната страна.

 

Острата самозадържаща резба позволява безопасно фиксиране и правилен монтаж. Бързият и лесен монтаж с електрическа отвертка намалява монтажните работи. Малката дължина на фиксиране означава необходимост от малко място в и зад гипсокартона.

 

Дюбелите за гипсокартон могат да бъдат завинтвани и отвинтвани като всеки винт поради наличие на кръстат жлеб в главата на дюбела. Монтажът му е с предварително позициониране. Не е подходящ за гипсофазерни плоскости.

 

Инструментите за монтаж са подходящи и за затягане на винтове. При използване на електрическа отвертка работете на бавни обороти. Подходящи са за гипсокартон.

 

Дюбелите за гипсокартон служат за фиксиране на картини, лампи, первази, електрически прекъсвачи, кутии за ключове, етажерки и други.

 

Защо да изберете дюбел за гипсокартон от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме дюбели за гипсокартон, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

 

В магазини „Баш Майстора“ можем да Ви предложим широка гама от различни видове дюбели за всякакви строителни дейности.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.