Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 55 416 продукта и наличност над 4 407 265 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
55 416 продукта в наличност.
4 407 265 Артикула.
Подреди по
Резултати

Дюбели за топлоизолация-бетон

Дюбелът за топлоизолация – бетон е предназначен за закрепване на стиропор, изолационни плочи, EPS и др. Намира приложение към бетон, газобетон и плътна тухла. В магазини „Баш Майстора“ ще намерите дюбели за топлоизолация – бетон на марките EJOT и FISCHER.

 

Дюбелът за топлоизолация EJOT 8x110 мм служи за закрепване на стиропор, изолационни плочи, EPS и други. Намира приложение при бетон, газобетон и плътна тухла.

 

Дюбелът за топлоизолация EJOT 8x50 мм се използва за бетон, газобетон и плътна тухла. Подходящ е за закрепване на стиропор, изолационни плочи, EPS и други.

 

Дюбелът за топлоизолация EJOT 8x70 мм служи за закрепване на стиропор, изолационни плочи, EPS и други. Намира приложение при бетон, газобетон и плътна тухла.

 

Дюбелът за топлоизолация EJOT 8x90 мм се използва за бетон, газобетон и плътна тухла. Подходящ е за закрепване на стиропор, изолационни плочи,EPS и други.

 

Дюбелът за топлоизолация FISCHER FDM 100 8x140 мм се удря с чук. Ударната инсталация позволява бърз процес на настройка, намалявайки натоварването. С металния FDM за фиксиране на изолацията можете да закрепите каменна и стъклена вата, плочи от пяна и стъклена вата.

 

Богата гама от строителен крепеж може да намерите в наличност в нашия склад във Варна, както и с поръчка и доставка до всяка точка на България през онлайн магазина на „Баш Майстора“.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.