Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 70 262 продукта и наличност над 5 572 786 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
70 262 продукта в наличност.
5 572 786 Артикула.
Подреди по
Резултати

Дюбели за топлоизолация-тухла

Пластмасовите дюбели за топлоизолация за тухла се използват за механично фиксиране на изолационни панели от експандиран и екструдиран пенополистирол.

 

Според основата, в която ще се монтират, се делят на два вида:

 

  • дюбели за тухла (с пластмасов пирон)
  • дюбели за бетон.

 

Използване и употреба на дюбели за топлоизолация – тухла

 

Дюбелите с пирон влизат в употреба за допълнително хващане на топлоизолационни плоскости и други зидарии. Крепежният елемент се разширява, когато се набие пирона и се захваща за стената на отвора чрез разширение.

 

Лесният и бърз начин на монтиране чрез набиване спестява време за работа. Малката дълбочина на закрепване намалява количеството за пробиване. Интегрираният набивен стоп предотвратява пропадането на дюбела. Неносещите слоеве като свързващи и стари мазилки трябва да бъдат включени в използваемата дължина.

 

Повърхността на главата на дюбела е подходяща като основа за мазилка. При плътни материали пластмасовият пирон трябва да бъде скъсен правилно в предварително определена точка на пречупване.

 

Дюбелите за топлоизолация за тухли са пригодени за закрепване на изолационни панели в бетон, плътна тухла, перфорирана тухла, газобетон, вертикално пробити тухли и други. Служат за закрепване на полистирен, PU панели, пеностъкло, минерална вата.

 

Защо да изберете дюбел за топлоизолация – тухла от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме дюбели за топлоизолация - тухла, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.