Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 58 040 продукта и наличност над 4 200 115 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
58 040 продукта в наличност.
4 200 115 Артикула.

Дюзи

Дюзата е отвор за пропускане и регулиране на преминаващи газове, изпарения и др. Може да бъде и конусовидна тръба за вкарване на пара, както и за впръскване на течност.

 

Дюзата за бояджийски пистолет се избира според гъстотата на боята и от плътността на желаното покритие. Например, дюзите GAV се използват за полупрофесионален пистолет от серията 162 (GAV). Ако търсите резервни дюзи, посетете нашия сайт или някои от търговските ни обекти. Ще бъдете приятно изненадани от това, което ще откриете при нас.

 

Дюзите за горелки са проектирани да работят в тежки условия и са изработени от висококачествени материали. Използват се за калибриране на пламъка на газовата горелка.

 

Дюзите за заваръчни апарати работят с телеподаващи устройства. Повечето видове са изработени от мед. Предлаганите дюзи на марките BINZEL, DECA, ROTHENBERGER, DAIHEN VARSTOJ може да намерите както онлайн, така и в търговските обекти на „Баш Майстора“.

 

Дюзите за запояване служат за запояване на материали като печатни платки, електрически кабели, метални конструкции, бижута и др.

 

Дюзите за пистолети за горещ въздух са предназначени за заваряване на пластмаси и плоскости с точкова прецизност. Разсейващата дюза за топъл въздух предпазва предметите (напр. стъкло) от прегряване чрез отклонение на въздушната струя. Редуциращата дюза за топъл въздух осигурява концентриран и целенасочен поток от горещ въздух за прецизно заваряване или запояване на пластмасови материали. Дюзата с широка струя за топъл въздух е идеална за равномерно сушене или източване на боя и премахване на филми.

 

Дюзата за пръскачки се използва за фино разпръскване или дозиране на препарати за защита на растенията от прегризване от животни или на хербециди. Дюзата за пръскачки MESTO 1302 е модел кух конус, който разпръсква много фино течностите.

 

Пясъкоструйката се ползва за чистене, отстраняване или премахване на боя от всякакви видове метални части – панти, джанти, фитинги и др. В магазини „Баш Майстора“ ще намерите дюзи за пясъкоструйки, както и комплекти. Изработени са от издръжливи керамични материали.

 

Дюзите за топло лепене се използват за точно полагане на места, които изискват голяма и специфична прецизност при лепенето.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.