Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 964 592 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 964 592 Артикула.

Дюзи

Дюзата е отвор за пропускане и регулиране на преминаващи газове, изпарения и други. Може да бъде и конусовидна тръба за вкарване на пара, както и за впръскване на течност.

 

Видове дюзи

 

Дюзата за бояджийски пистолет се избира според гъстотата на боята и от плътността на желаното покритие.

 

Дюзите за горелки са проектирани да работят в тежки условия и са изработени от висококачествени материали. Използват се за калибриране на пламъка на газовата горелка.

 

Дюзите за заваръчни апарати работят с телеподаващи устройства. Повечето видове са изработени от мед.

 

Дюзите за запояване служат за запояване на материали като печатни платки, електрически кабели, метални конструкции, бижута и други.

 

Дюзите за пистолети за горещ въздух са предназначени за заваряване на пластмаси и плоскости с точкова прецизност. Разсейващата дюза за топъл въздух предпазва предметите (напр. стъкло) от прегряване чрез отклонение на въздушната струя.

 

Дюзата за пръскачки се използва за фино разпръскване или дозиране на препарати за защита на растенията от прегризване от животни или на хербециди.

 

Дюзата за пясъкоструйката се използва при чистене, отстраняване или премахване на боя от всякакъв вид метални части – панти, джанти, фитинги и други.

 

Дюзата за топло заваряване се използва както за заглаждане на шева в ъгли и кривини, така и за заваряване на триъгълна тел.

 

Дюзите за топло лепене се използват за точно полагане на места, които изискват голяма и специфична прецизност при лепенето.

 

Защо да изберете дюза от Bashmaistora.bg?

                                                                

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме дюзи, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.