Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 356 продукта и наличност над 3 775 650 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 356 продукта в наличност.
3 775 650 Артикула.
Подреди по
Резултати

Продукти от EJOT

EJOT е средно голяма група от компании, работещи в областта на закрепващите технологи. Клиентите на EJOT са главно от автомобилната, строителната  и продоволствената индустрия, телекомуникациите и потребителската електроника.

EJOT предлага широка гама от иновативни скрепителни елементи, като например самонарезни винтове за метал и пластмаса, инженерна пластмаса, както и пълна гама от скрепителни елементи за покриви и облицовки.

EJOT разработва решения за всички присъединяващи и закрепващи проблеми в тясно сътрудничество с клиента. Целта е да се използват "интелигентни" Ejot продукти, за да се гарантира качеството и в същото време се намалят общите разходи.

EJOT е компания с повече от 2300 служители в 30 дъщерни дружества и с над 90 годишна история.
В Европа, нашите многобройни компании и търговски офиси гарантират директен контакт с клиентите и бърз достъп до нашите продукти. Услуги и продукти на EJOT са на разположение и в световен мащаб.  Ние имаме производствени обекти и офиси за продажби в Северна Америка и Азия, като в същото време нашето международно присъствие е гарантирано и от членството ни в Глобалния алианс за винтчета ( ЗП ), съвместна организация на семейни предприятия, работещи в закрепващите технологии. Последно, но не на последно място, някои EJOT продуктови решения са на разположение на международен кръг от лицензианти.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.