Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 59 965 продукта и наличност над 4 215 048 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
59 965 продукта в наличност.
4 215 048 Артикула.
Подреди по
Резултати

Електрически четкови шлайфове

Четковият шлайф е инструмент, който се използва предимно от професионалисти. Четковата шлифовъчна машина позволява бързо обработване на повърхности с голяма площ. С негова помощ може да се сваля горният слой боя или лак, да се почисти повърхности от ръжда, варовикова плака, както и да се изравнят големи пукнатини и назъбвания.

 

С четков шлайф може да се обработва както метал, така и дърво. Тези машини машини се използват с голям успех за шлифоване на паркетни или дървени подове, за обработка на цветни метали и стомана, да се почистват лодки и да се обработват други материали с големи размери.

 

Работният инструмент на този вид шлайф машини са четки, които могат да бъдат произведени от метал, найлон, памук, фибър и шкурка.

 

В магазини Баш Майстора ще откриете Четков шлайф MAKITA 9741, който може се използва за различни приложения чрез смяна на четките: шлайфане, премахване на ръжда и боя, полиране и други. Този шлайф има възможност за регулиране на предната ролка, което осигурява по-стабилна и ефективна работа. Добрият страничен баланс на инструмента осигурява по-лесна работа и намалява риска от износване на четките от една страна.

 

За четковия шлайф MAKITA 9741 предлагаме и следните аксесоари:

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.