Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 279 продукта и наличност над 3 792 554 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 279 продукта в наличност.
3 792 554 Артикула.
Подреди по
Резултати

Електрически четкови шлайфове

Електрическият четков шлайф е инструмент, който се използва предимно от професионалисти. Четковата шлифовъчна машина позволява бързо обработване на повърхности с голяма площ. С нейна помощ може да се сваля горен слой боя или лак, да се почисти повърхност от ръжда, варовикова плака, както и да се изравнят големи пукнатини и назъбвания.

 

Приложение на електрическите четкови шлайфове

 

С четков шлайф може да се обработва както метал, така и дърво. Използва се с голям успех за шлифоване на паркетни или дървени подове, за обработка на цветни метали и стомана, да се почистват лодки и да се обработват други материали с големи размери.

 

Работният инструмент на този вид шлайфмашини са четки, които могат да бъдат произведени от метал, найлон, памук, фибър и шкурка.

 

Електрическите четкови шлайфове, които ще намерите в онлайн магазина на „Баш Майстора“, се използват за различни приложения чрез смяна на четките – шлайфане, премахване на ръжда и боя, полиране и други. Имат възможност за регулиране на предната ролка, което осигурява по-стабилна и ефективна работа.

 

Добрият страничен баланс на инструмента осигурява по-лесна работа и намалява риска от износване на четките от една страна.

 

Защо да изберете електрически четков шлайф от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме електрически четкови шлайфове, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка и гаранция до 3 години.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.