Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 867 продукта и наличност над 3 734 196 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 867 продукта в наличност.
3 734 196 Артикула.
Подреди по
Резултати

Електрически фрези за канали

Електрическите фрези за канали са прахоустойчиви машини с висока производителност, с които постигането на правилна геометрична форма е само въпрос на време. С тази лека техника под ръка Вие можете да режете прави и винтови канали дори във вертикална посока, а системата за плавен старт автоматично редуцира въртящия момент за по-прецизна работа.

 

Фрезите за канали представляват изключителен интерес и за домашните майстори, на които от време на време се налага да довършват къща или стопанска постройка към нея, където неминуемо се стига до изкопаване на канали за инсталациите.

 

Приложение на електрическите фрези за канали

 

Електрическите фрези за канали намират приложение при рязането в бетон и зидария. Те са специално проектирани за изработването на канали за полагане на кабели, тръби и различни инженерни комуникации. Точността и прецизността при изрязаните канали в бетон, зидария или камък се дължат на двата диамантени диска, които режат при отсъствие на прах. Чрез промяна на броя на втулките в шпиндела на фрезата за канали дисковете могат да се монтират на различно разстояние един от друг, което позволява изработката на канали с различна ширина.

 

Защо да изберете електрически фрези за канали от Bashmaistora.bg

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме електрически фрези за канали, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с до 3 години гаранция и с бърза доставка.

 

Възползвате се сега и от безплатна доставка за поръчки на стойност над 99 лв.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.