Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 60 241 продукта и наличност над 3 831 546 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
60 241 продукта в наличност.
3 831 546 Артикула.
Подреди по
Резултати

Електрически фрези за кантове

Фрезите за кантове в онлайн каталога на „Баш Майстора“ са подходящи за всеки един перфекционист в бранша. Тези професионални инструменти Ви позволяват да постигнете изненадващо добри резултати при обрязване на кантове от PVC, дърво, меламин и още много други материали..при това лесно, бързо, и от всички страни. Мощните двигатели зад тази техника пък са проектирани да поддържат висока точност на въртене независимо от материала. В магазини „Баш Майстора“ ще намерите електрически фрези за кантове на марките FESTOOL и VIRUTEX.

 

Фрезата за кантове FESTOOL MFK 700 EQ-Plus е с добър поглед върху обработваемия детайл – прахоизсмукването става директно на масата. Воденето е сигурно благодарение на големия работен плот.

 

Фрезата за кантове FESTOOL MFK 700 EQ-Plus-Set намира приложение при фрезоване на масивно дърво, акрил и PVC облицовки, направа на фаски, заобляне и профилиране на ръбове, направа на канали със страничен ограничител.

 

Фрезата за кантове FESTOOL OFK 500 Q R3 е удобна за водоравни и отвесни употреби. Използва се за бързо заобляне и направа на фаски на греди, блокови рамки и платна, изравняващо фрезоване на облицовки и лайсни.

 

Фрезата за кантове FESTOOL OFK 500 Q-Plus R2 е с висока точност на въртене поради стабилната връзка между фрезата и задвижването. Оптималното съгласуване на фрезерите с отвора на основата предотвратява неправилно фрезоване.

 

Фрезата за кантове VIRUTEX FR156N е оборудвана с мощен мотор, система за поддържане на постоянна скорост на фрезоване, независимо от работното натоварване. Позволява обработката на детайла от четирите му страни само с един ход.

 

Фрезата за кантове VIRUTEX (FR192N, FR192VG) е предназначена за обработка на кантове и декоративни профили. Притежава собствен регулируем водач с лагер. Той е със система за електронно регулиране на оборотите за най-подходяща скорост на фрезоване при работа с различни материали.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.