Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 910 продукта и наличност над 3 939 621 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 910 продукта в наличност.
3 939 621 Артикула.
Подреди по
Резултати

Електрически фрези за кантове

Електрическите фрези за кантове са подходящи за всеки перфекционист в бранша. Тези професионални инструменти Ви позволяват да постигнете изненадващо добри резултати при обрязване на кантове от PVC, дърво, меламин и още много други материали. Мощните двигатели зад тази техника пък са проектирани да поддържат висока точност на въртене независимо от материала.

 

Видове електрически фрези за кантове

 

Обикновените фрези за кантове са предназначени за обработка на кантове и декоративни профили. Притежават собствен регулируем водач с лагер. Те са със система за електронно регулиране на оборотите за най-подходяща скорост на фрезоване при работа с различни материали.

 

Фрезите за кантове на работен плот са с добър поглед върху обработваемия детайл – прахоизсмукването става директно на масата. Воденето е сигурно благодарение на големия работен плот. Удобни са за водоравни и отвесни употреби.

 

Защо да изберете електрическа фреза за кантове от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме електрически фрези за кантове, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка и гаранция до 3 години.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.