Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 825 продукта и наличност над 3 814 505 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 825 продукта в наличност.
3 814 505 Артикула.
Подреди по
Резултати

Електрически оберфрези

Оберфрезите или още фрезите за дърво, са надеждни помощници в дейности като профилиране, фалцоване и заобляне на ръбове на редица материали. Тяхното ниско тегло ги прави предпочитан избор за редица майстори.

 

Електрическата фреза за дърво е инструмент с универсално приложение при обработването на дърво, МДФ, пластмаса. Фрезоват се канали за разнообразни дърводелски сглобки, профили, различни детайли.

 

Заслугата за разнообразието при оформяне на отвори и кантове се дължи на работния инструмент – фрезера. Различните фрезери оформят различни профили на фрезованите повърхнини.

 

Начин на работа на оберфрезата

 

Електрическата оберфреза се състои от две основни части – тяло с бързооборотен двигател с шпиндел за закрепване на различни фрезери и стойка, на която е закрепен двигателя.

 

Трябва да се държи здраво – ето защо дръжките са нагласени в удобна позиция преди работния процес. Тялото на машината се потапя и се връща без усилие, което е важно при фрезоване на глухи отвори или нутове.

 

Заключващият механизъм е добре разположен, че да се фиксира, когато ръката Ви е на дръжката. Чрез натискане на бутон фрезата започва да работи.

 

Видове оберфрези

 

Вариантите при тази машина за рязане идват от това дали основата е фиксирана или потапяща. При работа с потапяща оберфреза уредът се слага с вдигнат бит над основата, след това моторът стартира и бита малко по малко се спуска.

 

При фрезите с фиксирана основа дълбочината на рязане може да се определи преди да се включи машината. Когато търсите оберфреза за дълговременна и комплекс на работа, ние препоръчваме такава с потапяща се основа. А когато искате рационално решение, с което да попълните личната си колекция от дървообработващи машини, то оберфреза с фиксирана основа е Вашият избор.

 

Защо да изберете електрическа оберфреза от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме професионални електрически оберфрези, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с до 3 години гаранция и с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.